+355 67 40 00025/26 , +355 69 331 8553

Rruga Hoxha Tahsim, sheshi Avni Rustemi, Tirana, Albania
Email: [email protected]

Home » Blog

PICKUP & DELIVERY

thumbnail

Pikërisht kur menduat se shërbimi i madh që merrni nga ne nuk mund të bëhej më mirë. Easy Drive Albania me qira e makinave tani ofron shërbimin e marrjes dhe dërgimit të klientëve në zyrën, shtëpinë tuaj ose në dyqanin e riparimit.

FUEL PLANS

thumbnail

Ne ofrojmë një numër të përshtatshëm të planeve të karburantit me qira të makinave. Paguani paraprakisht për një rezervuar të plotë të gazit dhe sillni makinën përsëri boshe ose thjesht blini një rezervuar të plotë pak para se të ktheheni në vendkalimin e makinës.

CHAUFFEUR DRIVE

thumbnail

Filloni udhëtimin tuaj me luksin e transferimit të shoferit. Shoferët tanë mund t’ju presin kur të arrini në destinacionin tuaj dhe të ktheheni në aeroport për shtëpinë tuaj të fluturimit.