+355 67 40 00025/26 , +355 69 331 8553

Rruga Hoxha Tahsim, sheshi Avni Rustemi, Tirana, Albania
Email: [email protected]

Home » Uncategorized » PICKUP & DELIVERY

PICKUP & DELIVERY

blog4
Pikërisht kur menduat se shërbimi i madh që merrni nga ne nuk mund të bëhej më mirë. Easy Drive Albania me qira e makinave tani ofron shërbimin e marrjes dhe dërgimit të klientëve në zyrën, shtëpinë tuaj ose në dyqanin e riparimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *