+355 67 40 00025/26 , +355 69 331 8553

Rruga Hoxha Tahsim, sheshi Avni Rustemi, Tirana, Albania
Email: [email protected]

Home » Uncategorized » FUEL PLANS

FUEL PLANS

blog3
Ne ofrojmë një numër të përshtatshëm të planeve të karburantit me qira të makinave. Paguani paraprakisht për një rezervuar të plotë të gazit dhe sillni makinën përsëri boshe ose thjesht blini një rezervuar të plotë pak para se të ktheheni në vendkalimin e makinës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *